Gelinlik modelleri 2015

Gelinlik modelleri 2015 güzel kızlar damadını bulduğunda o heyecan dolu gün gelir çatar. Ne kadar çok gelin var ise o kadar da çok model vardır. Size de tüm ailenin, damat beyin ve en çokta sizin beğendiniz de karar verebilmek. Bu sene gelinleri kelebek yapmaya karar vermiş gibi modelistler. O kadar uçuşan danteller incecik bedenlerde ancak bu kadar güzel olur dedirtecek gibi

Gelinlik Modelleri 2015 yılında da klasik modeller mutlaka var olsa da, kısa kesim gelinlik, tuvalet gibi yerlerde süzülen gelinlikler, dekolte ağırlıklı seksi gelinlikler ve masum bebek kutu bebeği dedirtecek kabarık gelinlikler oldukça moda. Dantel bu yıl tüm modellerin en seçilen unsuru olamaya devam etse de, organze ile işlenmiş modeller de çokça düğünlerde görülebilir. Duvak tercihleri daha sade ve kısa ağırlıklı düşünülmüş.

Eskinin abartılı duvakları yerini kısa ve şirin duvaklara terk etmiş görünüyor. Ayakkabılar mutlaka uzun topuklu olacağından etek boyu gelinlikte tercihe göre değişse de mutlaka kısa gelinlik modeli seçilmemişse ayakkabılar eteğin altında kalacak ancak arada bir göz kırpacak kadar görülebilecek.

Baharda Aşk Başkadır:

Baharın gelmesi ile düğün sezonu daha hızlanır. Gelinlik tasarlayan moda evlerinin yoğun ve stresli çalışmaları huzur veren güzellikte gelinlikler ile o masum güzel kızları beklemektedir. Anneler babalar bu en anlamlı kıyafet içinde görünce kızlarını Allah’ım bizim masum minik bebeğimiz ne zaman büyümüş diyeceklerdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir