2015 sade gelinlik modelleri

2015 Sade gelinlik modelleri gelin olmak en güzel hayali elbet kadınların küçüklükten bu yana yuva kurmak ve gelin olmak üzerine birçok hikâye ile büyür ve doğasında hissederek yaşarlar bu durumları. Dolayısı ile bu en özel günde de her şeyin sorunsuz muhteşemlikte olmasını istediğimiz gibi en önemli ayrıntı olan gelinliği de aylarca tasarlar ve araştırırız. Her yıl değişen moda akımları öne çıkanlar kişisel rahatımız hayallerimiz sade ya da daha gösterişli modeller derken 2015 sade gelinlik modelleri için kapsamlı ve eşsiz modeller bizlere sunulmaktadır.

Gelinlik Modellerinin 2015 Çizgileri Nelerdir?

Gelinlik modelleri 2015 dede hem gösterişli hem sade seven bayanlar için harika tasarımları sergiliyor. Bu yıl çoğunlukla organze yine kendinden dantelli sade çizgiler straplez ve göğüs altından bollaşan kibar kesimler v yaka kalın askılı kuyruklu sade tasarımlar ön plana çıkıyor. Ayrıntılarda straplez üzerine sade dantel desenleri ile taş kullanmadan bolero kesimi yapılarak sadeliği şıklığa taşıyor.

Aynı şekilde duvaklarda da bu sadeliğe eş değer çizgiler dikkat çekiyor uzun ya da kısa fakat göz yormayan sade tasarımlar kombinleniyor. Ve her yıl olduğu gibi balık elbise kesimleri yine sade ve şık tasarımlarla dantel ya da organze askı şekillerindeki çeşitlerle farklı seçenekler sunuyor. Ve artık gelinlik modellerinde tek tip kesim değil gece kıyafeti formundaki tüm modeller ve kesimlerle gelinliğe uyarlanan tasarımlar o özel gecede kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir