sonbahar ayakkabı modelleri 2015

Sonbahar ayakkabı modelleri 2015 sezonunun en trend çizme ve botları her yıl olduğu gibi bu yılda göz kamaştırıyor. Bu yıla damgasını vuran bot ve çizme modelleri bayanlarda yüksek topuklu olduğu gibi erkek botlarında dahi bir hayli topuk görmek mümkün. Erkek botlarına yerleştirilen gizli topuk ile özellikle kısa boylu erkekler için idealdir. Kişilerin kıyafetlerinin çamur, kar olmaması içinde botlarında veya kışlık ayakkabılarında biraz topuk olması idealdir.

Evet bu sezon birbirinden güzel çizmeler ve botlar ayakkabı dükkanlarının vitrinlerini süslemekte ve göz kamaştırıcı pastel tonlardan tutunda gümüş ve altın renkli çizmelerde bir hayli rövanşta… Her renkte kıyafetinize uyumlu çizme veya bot bulabilmeniz mümkün tavsiyemiz ise hem şık hem de içinde ayağınızın rahat ettiği ayakkabılar.

Ayak sağlığı oldukça önemlidir. Ayaklarımız bizi taşıyan organlarımız olduğu için onlara iyi bakmamız oldukça mühimdir. Ayakkabının şıklığından daha çok rahatlığı önemlidir. Ayağınızı deforme edecek ayakkabıları asla tercih etmemelisiniz. Her işimizde olduğu gibi bu konuda da önce sağlık demeli ve içerisinde ayaklarımızın bayram edeceği çizme veya botları tercih etmeliyiz.

Comments

  1. By Aleyna

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir