2015 gelinlik modelleri Pronovias

2015 Gelinlik modelleri pronovias rüya gibi bir gelinlikle dünya evine girmek için en güzel seçim pronovias modelleridir. Her zevke hitap eden hepsi birer zarafet örneği gelinlikler giyenlere adeta bir prenses havası verir.

Pronovias Gelinlik kumaşları ve Modelleri:

Oldukça elegant bir havaya sahip 2015 gelinlik modelleri Pronovias gelin adaylarına en kaliteli kumaştan tasarlanmış gelinliklerini sunmaktadır. Koleksiyonunda orijinal modeller vardır. Dantellerle ve tüllerle oluşturulmuş gelinlikleri evaze kesim eteklidir. Sırt kısmı açık ön kısmı dantellerle ve taşlarla bezenmiş gelinlik oldukça şıktır.

Kabarık modellerde vardır. Tüllerle kaplı etek kısmı ve uzun kuyruğuyla göz alıcıdır. Uzun kuyruğu gipür olan modeller bulunmaktadır. Saten gelinliklerde çok şıktır. Kabarık straplez yaka gelinlikler vardır. Balık modellere oldukça fazla yer verilmiştir. Bu modellerde hem dantelli hem transparan olanlar vardır. V yakalı göğüs dekolteli olanlar vardır. Amerikan tarzında olan kol ve etek kısmı sade bir şekilde gelen modeller vardır. Askılı ve kloş etek olanlarda vardır. Beyaz, krem rengi gelinlikler vardır.

Değerli taşlardan oluşturulmuş göğüs kısmı olup aynı Zamanda parlak kumaşlı, krepeli modeller çok zariftir. Kayık yakalı gelinliklere de yer verilmiştir. Bunlarda krepeli olanlar ve balık kesimli olanlar vardır. Bisiklet yakalı olanlar ise güzel bir görünüme sahiptir. İncilerle sedef işlemelerle kaplı olan ve kemerli modeller vardır. Bazı modellerde ise tül kemerler vardır. Yırtmaçlı etekli modellerde bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir