Dizüstü çizme modelleri 2015

Dizüstü çizme modelleri 2015 ;

Diz üstü çizmeler genelde genç bayanların tercihidir. Pantolon, streç ve taytların üzerine çok çok yakışsa da hanımlara en çok blue Jean üstüne yakışıyor.

Özellikle kilolu olmayan ve ince bacaklı hanımlar giymelidir. Kısa boylu ve kalın bacaklı hanımlara pek yakışmamaktadır. Bu nedenle diz üstü çizmeleri kilolu bayanlara tavsiye etmiyoruz. Mini etek altına da güzel olmaktadır. Uzun boylu hanımların tercih etmesi daha uygundur. Nadiren giyinmek için alınmalıdır günlük kıyafet olarak pek uygun değildir. Günlük olarak kullanmak isteyen hanımlar diz üstü çizmelerin topuksuz olanını tercih etmelidirler. Ya da hafif topuk da olabilir. Uzun topuk günlük kullanım için pek uygun değildir. Kullanan kişi için hareketlerde sıkıntılı ve rahatsız edici olabilir.

Ayak sağlığı çok önemli olduğu için hangi model ayakkabı ya da çizme alırsak alalım mutlaka sağlıklı ve rahat, konforlu olmasına dikkat etmemiz gerekir. Ayakkabının modeli daha sonra gelir elbette ki çizmelerimiz de hem güzel hem kullanımı kolay aynı zamanda rahat olmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir