Kısa abiye modelleri

Kısa abiye modelleri 2015 gece davetlerinin veya özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye elbiseler, her kadının tercih ettiği elbiselerdir. Kadınların güzelliklerine güzellik katan bu elbiselerin birçok çeşidi vardır. Kadınlar, hangi modellerin kendilerine yakışacağını bilmek zorundadır. Çünkü her model her kadına göre uygun olmayabilir.

Kısa Abiye Model Çeşitleri:

Kısa abiye modelleri arasında, dar ve vücuda tam oturan elbiseler, uzun boylu ve zayıf kadınlara göre gayet uygundur. Bu tarz elbiseler, taşlar ile veya payetler ile süslenebilir. Uzun kollu olacağı gibi, kolları tülden veya dantelden olan kısa abiyeler oldukça modern bir izlenim veriyor.

Kısa abiyeler arasında, eteği valonlu veya pilili modeller de oldukça beğeni topluyor. Uzun çizmeler ile de kombinleneceği gibi, platform ayakkabılar ile de giyilebilir. Kısa abiyelerde, saten, tafta, krep veya kadife kumaş kullanılabilir.

Bu tarz kıyafetlerin yakası straplez veya kare yaka olabilir. Sırt dekolteli kısa abiyelerde ön kısmı kapalı elbise modelleri oldukça tarz bir görüntü sağlıyor. Kolsuz kısa abiyeler veya askılı abiyelerde, üst beden taşlarla veya pullarla süslenebiliyor.

İnce belli hanımların tercih edeceği kısa abiyeler arasında, bele oturan ve eteği hafif kabarık elbiseler ise oldukça şık ve zarif bir görüntü sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir